Select Page

Spoštovani dijaki!

Kot je bilo že pred počitnicami predvideno, bo prihodnji teden, 3. 5. 2021 do 7. 5. 2021, pouk potekal po prilagojenem modelu C. V šoli boste prisotni dijaki zaključnih letnikov, prvih letnikov (SPI, SSI in PTI) ter tretji letniki programa tehnik mehatronike. Točen razpored prisotnih oddelkov je podan v tabeli.

PRISOTNOST RAZREDOV NA ŠOLI V TEDNU (3. 5. 2021 – 7. 5. 2021)

TM/4.a

TM/4.b

TM/4.c

E/3.a (PUD)

E/3.b

E/3.c (PUD)

R/3.a (PUD)

R/3.b

TR/5.a

ET/5.a

ET/5.b

E/1.a

E/1.b

E/1.c

R/1.a

R/1.b

TM/1.a

TM/3.a

TM/1.b

TM/1.c

ET/4.a

ET/4.b

TR/4.a

TM/3.b

TM/3.c

 

Ostali razredi imate ves pouk (tudi praktični pouk)  v tednu (3. 5. 2021 – 7. 5. 2021) na daljavo. V primeru sprememb boste obveščeni s strani razrednikov. 

 

Za vsa vprašanja se lahko obrnete na svoje razrednike. Prosimo vas, da vsi redno spremljate urnik in sledite navodilom učiteljev.

Ker nam je pomembno zdravje vseh dijakov, zaposlenih, staršev in vseh bližnjih, vas prosimo, da se držite vseh epidemioloških ukrepov, varnostna razdalja na poti v šolo in znotraj šole, uporaba ustrezne zaščitne maske, razkuževanje rok ob vstopu v šolo in tudi vmes, zračenje učilnic, …  Le s skupnimi močmi bomo zmogli, da se morebitna okužba s COVID-19 ne vnese v šolski prostor in širi med ostale. V primeru slabega počutja ali znakov bolezni kontaktirajte svojega osebnega zdravnika in ne prihajajte v šolo.

V eAsistentu preverite ali ste na malico prijavljeni ali ne. V  tednu, ko pouka v šoli nimate, se v eAsistentu odjavite.

Skupaj bomo zmogli. Veselimo se vaše vrnitve v šolo.

Darinka Martinčič Zalokar,

ravnateljica

(Visited 253 times, 2 visits today)
Dostopnost