Select Page

Na šoli je vsem redno vpisanim dijakom in zaposlenim od danes naprej na voljo brezplačen dostop do Microsoft produktov v programskem paketu Dreamspark – paket premium. Programsko opremo lahko pridobite preko elektronske dostave ELMS. V sklopu Office 365 lahko pridobite tudi spletni dostop do Office orodij. Dostop do portala je opisan v spodnjih korakih.

 

 

1. Kako se prijavim? Izpolnite prijavnico in jo oddajte svojemu razredniku.

 

2. Počakajte na e-sporočilo, ki bo poslano na vaš kontaktni e-naslov. Prejeli boste povezavo s strani administratorja šolskega sistema Dreamspark in sami boste zaključili registracijo novega uporabnika.

 

3. Določite si svoje osebno geslo in pričnite z uporabo sistema.

 

Programsko opremo skupaj z licencami boste prenešali preko sistema. Vodenje podatkov o prenosu programov in pridobljenih licencah je avtomatsko.

 

Več o programu Dreamspark si lahko preberete na njihovi spletni strani, kjer imate zapisane tako licenčne pogoje,odgovore na pogosta vprašanja kot tudi podatke o dosegljivosti produktov. Več o programu Office 365 lahko preberete na spletni strani.

 

V primeru da ne najdete odgovora na vaše vprašanje v zgornjem besedilu ali Dreamspark spletni strani nam lahko pišete na dreamspark(@)ssts.si

 

(Visited 402 times, 1 visits today)