Šolska knjižnica je osrednji študijski in informacijski prostor šole in je namenjena dijakom in vsem zaposlenim na šoli. Uporabniki lahko izbirajo med različno leposlovno literaturo, literaturo s področja vseh strokovnih programov, literaturo za seminarske in raziskovalne naloge … V knjižnici je prostorna čitalnica in študijski prostor, kjer je na voljo več  naslovov strokovnih in poljudnih revij ter časopisov. Več informacij lahko uporabniki dobijo tudi na internetnem omrežju, do katerega je mogoče dostopati prek dveh računalnikov.

 Urnik knjižnice:

PONEDELJEK

od

8:00

do

14:00

TOREK

od

8:00

do

15:00

SREDA

od

8:00

do

15:00

ČETRTEK

od

8:00

do

15:00

PETEK

od

8:00

do

14:00

 

Kontakti:

Telefon: 01 5133 618
Elektronska pošta: knjiznica(@)ssts.si

 

Koristne povezave

COBISS

DLib

Biblos

Sbiblos

 

Učbeniški sklad

Šola dijakom, ki obiskujejo Srednjo šolo tehniških strok Šiška v tekočem šolskem letu omogoči izposojo kompleta učbenikov, v katerega so vključeni učbeniki, ki so potrjeni s strani Strokovnega sveta Republike Slovenije za splošno izobraževanje in s strani Strokovnega sveta republike Slovenije za poklicno in strokovno izobraževanje.  

Pogoj za izposojo učbeniškega kompleta je pravočasno oddana Prijavnica za učbenike iz učbeniškega sklada, ter plačilo izposojnine. Višina izposojnine je odvisna od posameznega učbeniškega kompleta za določen poklic in letnik in znaša 10% maloprodajne cene  učbenika.
Udeleženci izobraževanja odraslih si lahko učbenike iz učbeniškega sklada izposodijo brezplačno, in sicer do konca tekočega šolskega leta.
V primeru poškodovanega ali uničenega učbenika je uporabnik sklada dolžan plačati odškodnino, ki je odvisna od nabavne cene ter starosti učbenika.

 

(Visited 1.958 times, 1 visits today)
Dostopnost